Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått ljus

Ännu en sida rivs ur blocket
Det blinkar kallt i trapphuset
Ännu en mening utan mening
Skär bort det blå ljuset

Ännu ett inåtriktat stridsrop
Det lämnar aldrig hallen
Ännu en mjukt vadderad fallgrop
Det gör så ont att aldrig gå sönder




Övriga genrer av Jonathan Ingvarsson Gonzalez
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-18 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ingvarsson Gonzalez