Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idiot




Jag hade önskat
att jag inte hade behövt sjunga med i refrängen
till "mer än så kan ingen bli" av bob hund
så många sena nätter




Övriga genrer av Jonathan Ingvarsson Gonzalez
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ingvarsson Gonzalez