Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

ilningar i ryggen

behovet av att trycka ner
alla tangenter på tangentbordet samtidigt

att ibland känner man så mycket att det inte rymmer i kroppen
att man vill explodera




Övriga genrer av Jonathan Ingvarsson Gonzalez
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-25 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ingvarsson Gonzalez