Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...så istället säger jag ingenting


detfinnssåjävlamycketjagvillsägatilldig

jag skulle aldrig hinna säga det

ord
för
ord...




Övriga genrer av Jonathan Ingvarsson Gonzalez
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 14:46



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men om du tar tag i EN "tråd" till att börja med, så...eller?
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ingvarsson Gonzalez