Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer inte hit


det får bli romantiska middagar med mig själv istället

och det tycker ju jag om

"glöm inte att släcka ljusen älskling"

äta efterrätten själv på balkongen

och se på solnedgången

ensam

ibland kanske man FÅR njuta

av att tycka synd om sig själv




Övriga genrer av Jonathan Ingvarsson Gonzalez
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 23:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jodå, ibland har man all rätt att ömka sig själv - när ingen annan ändå gör det!;-)
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ingvarsson Gonzalez