Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Colin Firth

Vilken tur att jag är... (skådespelarens namn)

du vet han som får sin portugisiska hussköterska i slutet av "Love Actually".

Han som upptäcker att han är homosexuell och allt löser sig till slut i "Mamma Mia".

Vilken tur att jag är honom och att han spelar mig, i filmen om mig.
(och han har så klart gått igenom allt jag har gått igenom) och så möter jag/han/(skådespelarens namn) dig på centralen

och så kommer första kyssen

och allt blir bra till tonerna av en perfekt lagom indie låt.

Vilken tur att filmen slutar så.

Och inte med en bild på den riktiga Jonathan Ingvarsson Gonzalez, trött, söndergråten och intrasslad igen.

Klockan tre på natten.




Fri vers av Jonathan Ingvarsson Gonzalez
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ingvarsson Gonzalez