Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober, skog och natt



Oktoberskog
fågelholkarna tysta
skolbarn


Fullt av ekollon
sen slår det mig - jag är
ingen ekorre


Höstnatt
regnet applåderar
min dag




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-18 01:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt om hösten...den sista passar bäst till mitt nu...:-)
2014-10-22

    eva m h
Fina höstbilder
2014-10-19

  Deva
Håller med - tre höststämningar som du format fint i Haikuformat!
2014-10-18

    ej medlem längre
Tre fina - och tänk så många bilder man får av ordet oktoberskog!
2014-10-18

    ej medlem längre
De var fina, särskilt den i mitten!
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP