Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TrAsig PoTatis




Avskalad och bar.
Som en naken potatis.
Kokt.
Pressad.
Söndersmulad....




Varm och god.




Fri vers av IdaStina
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-07 12:37



Bookmark and Share


  Sören Karlsson
Bra!
Älskar sinnesstämningen tack vara sista raden
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina