Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Penumbran II



Natten purpur sammet svettas

Flagnar faller

ställningarna faller först långsamt sen fort

Cape Hatteras

Diamond Shoals

Outer Banks

Vanessa

Purpursten

Alla dessa liv alla dessa liv

Snäckorna

Nu sten

Purpursten

Vi springer mellan elementen

Vågorna Vattnet frasar




Fri vers av axveronika
Läst 508 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-19 01:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är starkt vidsträckt med livets vansklighet tagen under lupp!
2016-05-10

  Ljusletaren
Gillar dina lekande ord om det fördolda/kram
2014-10-28

  Stefan Albrektsson
Skuggan får mer lyster här (men inte någon skrikfärg, utan dovdämpad purpur). Jag tycker de sista två radernas bild fascinerar: jag hör/ser vattenelementen som knäpper, knakar och frasar av värmen.
2014-10-19

  Nanna X
du har lärt mig ett nytt ord, penumbra, och jag börjar ana vilka skatter det finns att upptäcka där i halvskuggan...
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika