Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalle bUrr

 

 

barlövad, stolt

att bära hölje på hölje över den nakna roten

 

där, djupt där vilar min kropp

har sin reda genom åren, en bit i taget innan

ankaret gör mig fast

 

då och bara då reder sig min själ, tar fasta

på stjärnornas tindrande löften och

 

i fantasin glider mina händer upp över dessa stammar

en gryende dismorgon

barnens bara ben trummar färden, ögonen lystna

och förväntansfulla

 

Det var en gång...




Fri vers av Yrre VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-19 07:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så är det
när berättarsjälen vaknar samt tages in
2014-10-24

    Birgersdotter VIP
Fantastiskt skriven...
2014-10-20

  ULJO
Helt lysande
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP