Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du vill höra är inte vad jag kan säga





Jag önskar jag kunde säga till dig
Allt du vill höra
Ge dig gensvar
Kyssa läppar
Bränna hjärtan på bål

Men jag är ingen att slösa tid på

För såna som jag är så trasiga
Jag säljer min själ på rea
Känner mig värdelös
Önskar jag kunde se det där jävla ljuset
Varje dag

Men jag är ingen att ägna längre stunder åt
Döden har mig i sina händer
Smeker mina lemmar
Viskar det jag vill höra

Och jag faller ner i graven
Låter dom slänga jord på min kista

Förlåt men jag är ingen du vill låna
Jag önskar jag kunde säga till dig
Allt du vill höra




Fri vers av Tess74
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-19 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande..
2014-10-19

  Lars Hedlin
Stark djupt i känsla och beröring
2014-10-19

  Glitr
Starkt skrivet - svårt och vackert på en och samma gång.
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74