Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

det är bara du och jag här
egentligen är det bara jag och mitt ego
men ibland känns det som att någon bor under min säng
och vissa nätter talar jag högt ut i luften
förväntar mej nästan ett svar
lika besviken varje gång

ibland är tystnaden värre än själva skräcken




Fri vers av insertnamehere
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere