Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andning





vad vore
andningen





helt utan

liv





ett vissnat löv


kommet ur







en hand

av stelnad
skärpa







så stiger havets
nektar





fyller




handen
lövets fem fingrar




det


är


andning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 236 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-19 17:09



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Blev speciellt uppmärksammad på orden "stelnad skärpa." En suddig syn är ju en välsignad syn. Ändå mycket klart formulerat av dig.
2014-10-20

  Lars Hedlin
Just där i finns livet!
2014-10-20

    ej medlem längre
Härligt Lena!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser