Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms:et

Mitt i depressionen händer det

mobilens genomträngande

bryter såväl ångest

som tårar

 

Ett sms

det är du

 

När jag är nere

och ingenting känns bra

då räcker det att jag får se dig

med ett stort leende i min mobil




Fri vers av Connie
Läst 383 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2014-10-19 17:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...ett leende kan betyda så mycket...
2014-10-21

  Valter Örn VIP
Det är viktigt att känna samhörighet!
2014-10-20

  ULJO
Skön känsla du förmedlar här
2014-10-20

    Dan Myrbeck
Ja, lite kan betyda mycke.
2014-10-20

  Solitaire VIP
En sån vän har jag också :)
Med en övernaturlig förmåga
att trösta på distans
2014-10-20

  Angel of love
Visst är det underbart att få ett meddelande som gör att man mår lite bättre och man känner glädje.
2014-10-20

    ej medlem längre
Ett litet sms kan göra så mycket. :)
2014-10-20

  Lars Hedlin
Varm känsla!
2014-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så skönt att få ett lyckligt ögonblick, som lyser upp det mörka.
2014-10-20

  Tobias Haglund
Ett leende av den älskade värmer alltid!
2014-10-19

  Eliza-69
Härligt...fint det
2014-10-19

    ej medlem längre
Ja såna sms behövs.
2014-10-19

  Ingrid Trolle
Hoppas innerligt
att du repar dig
snart och kan glädjas
åt dina egna framgångar
här på dessa sidor också
2014-10-19

    ej medlem längre
Hoppas den sköna känslan varar..
2014-10-19

  louisegirl
Så skönt vännen <3
2014-10-19

  Lehva VIP
:-)...härligt!
2014-10-19

  stig wikman
Har han alltid ett
solskensleende din vän.

kramÅapplåd.
2014-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
Teknikens underbara värld.
2014-10-19

    Bo Malte
...*L*...
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie