Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Du
irriterar
mig.
Vem
tillåter
dig.
Att
döma
fördöma.
Mig.

Jag
går.
Du går efter.
Låser
dörren.
Tappar nyckeln.
Spegeln
ljuger.
Du är jag.
Smeker
handen.
Allt är bra.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-19 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Smeker
handen.
Allt är bra."
Lysande (och klokt) slut!

2014-10-20

  bittemi VIP
Ja jag instämmer med föregående talare. Det är inte alltid lätt att vara snäll mot sej själv! Bra förmedlat
2014-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Självkritik i målande bilder. Att vara snäll mot sig själv är inte det lättaste.
2014-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Har funderat på din text.
Ibland är vi själv våra värsta kritiker.
Min tolkning.
2014-10-19

  Anya VIP
Det där dubbelspelet man för med sig själv...jaa så tänker jag. Jag tycker verkligen om den anklagande tonen:
Vem
tillåter
dig.
Att
döma
fördöma.
Mig.

Det resonemanget ska jag ha med mig själv...redan i kväll...framför spegeln.

2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP