Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autio kotitalo




Astun koivukujan portista sisään kotipihalle
Täydellinen hiljaisuus tulee vastaan

Pihakeinussa ei ole kiikkujaa
leikkimökin ovi on raollaan

Odottaa lapsia leikkimään
kurkistan varovasti liiterin ovesta sisälle

Koivuhalot pilkottuna odottavat
saunapuiden hakijaa

Kopistan kodin oveen
kukaan ei tule avaamaan

Muistan avainkätkön
avaan oven se narahtaa

Tunnen nenääni kodin tuoksun
joka ei ole muuttunut siitä kun olin lapsi

Astun vintin rappusia ylös
nekin narahtaa joka askeleella

Ihan kuin puhuisivat minulle
kierrän kaikki huoneet

Seinät kuiskaavat iloja ja suruja
elämän tilanteita joita ollaan koettu tässä kodissa

Painan ulko oven kiinni
varovaisesti viimeisen kerran

En enään halua palata takaisin
muistot tekevät liian kipeää







Fri vers av maija tuori
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-20 18:39



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Aitoa autiotalon tunnelmaa.
2014-10-20

  walborg
Liikuttavaa lukea
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori