Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Talib


Talib

Vore jag du

hade jag ingen längtan

då bergen är inte för höga att vandra

luften inte för tjock att andas

och vattnet i bäcken kan drickas

Om du vore jag

hade du längtans röst

längtan till värmen

släkten och vänner

längtan till trädets rot

 

Får jag klättra med dig till bergen

smaka på havets salta droppar vid stranden

De tvättar mig ren

ger sin styrka

så jag åter kan älska livet

 

Som havets droppar på vågens topp

lever min själ i dig

 

 

Då himlen är samma för  alla

bara luften som skiljer oss åt

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-17 23:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin, tänkvärd text som avslutas mycket bra...
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP