Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen

Du är gryningen

jag önskar att få möta

 

Allt jag vill är att du också

ska vilja just så

 

Du lyser upp min väg, mitt inre

i varje kärleksfull mening

 

I varje längtansögonblick

finns du där

 

Ditt namn på mina läppar

får mig att vilja älska




Fri vers av Connie
Läst 365 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2014-10-21 03:46



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Naket och vackert.
2014-10-29

  aol
Härligt ömt svävar orden in mot hjärtat
2014-10-24

  WyS VIP
Fint förmedlat med känsla!
2014-10-22

  Hans Christian
Å! Connie!
Det var mycket länge sedan jag läste en sådan här dikt. Så lätt och fint man läser den. Melankoli och försiktigt skriven kärlekslängtan. Underbar poesi. Bokmärkes med en gång.
2014-10-22

  Petter Wingren
En kärleksförklaring men med sorgton i tvekan.
2014-10-22

  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet.
2014-10-21

    ej medlem längre
Jätteömt !!!
2014-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
O, så vackert...ord fulla av längtan...
2014-10-21

  Lasseman VIP
Det är djup åtrå och kärlek i denna text.. det är så själar älskar
2014-10-21

    ej medlem längre
Gott i sin öppenhet!
2014-10-21

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2014-10-21

    Dan Myrbeck
Jättefin!!
2014-10-21

    ej medlem längre
Så fint. Tycker om det här.
2014-10-21

    AgnesKenshin
fin så fin.
2014-10-21

    ej medlem längre
Väldigt fina ord och det är precis så här jag känner över en vacker person. Enkelt, rakt, varmt.
2014-10-21

  stig wikman
Mmmmmmmmh !


KRAM Å PUSS Å APPLÅD.
2014-10-21

  Valter Örn VIP
En fin gestaltning av Hoppet!
2014-10-21

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-10-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kunde inte ha skaldat det bättre själv...precis så är det! <3
2014-10-21

    ej medlem längre
Mycket vacker text med ett skönt flöde.
2014-10-21

  Tobias Haglund
Vackert!
2014-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd kärleksönskan lyser i orden.
2014-10-21

  Lehva VIP
Härligt:-)
2014-10-21

  Angel of love
Älskar denna underbara vackra text.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie