Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min högra hand


se den som gråter
säger dom
välj dina strider

men
ibland finns inga val
bara kval
som i orosmoln

micron skriker om en
verklighet
men den är inte min

jag är den som gråter
jag har bara strider

i min högra hand




Fri vers av smintellivis
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-21 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01