Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(panikattack)


jag ligger på ett hav
en fiberduk
jag är inte här
du är inte här

jag hör andetag
ord
ekandes från
oss
men markanta är de ej

så jag lyssnar inte





Fri vers av smintellivis
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-15 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är lite läskigt igenkännande. tack. tror jag.
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01