Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefs son, Tobias

När mina nya vänner inte är så vänliga
Söker jag mig bort igen
Går jag bak i tiden
Tre år gammal vän
Fyra år gammal vän
Sjutton år gammal vän

Snälla hjälp mig med det här
Du sa;
Jag finns här för dig syster.

Och det är dags nu, att testa dina ord
För du är nog den enda som alltid
Kommer att ta min sida

Vi delar inte blod
Men vi delar minnen
Du är mitt närmaste syskon jag haft

Och det här är till dig
Som aldrig kommer läsa det här
För den här gången så erkänner jag

Jag behöver dig nu min bror.




Fri vers av Hecate
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-22 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate