Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötslig ingivelse av en dame på FB.


Mitt i solen stod hon

Mitt i solen stod hon
och lyste starkare än så.
Hon var ung och jag var gammal
så jag ville bara gå.

Men drog hon mig tillbaka
till en stund jag hade haft.
En gång där jag var ung och grann
en gång jag hade kraft.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-22 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP