Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt kan stjärnorna dö med oss



Ska vi dö du och jag
Tillsammans

Fingra på evigheten
Som finns där ute

Kanske ta ett plan till solen
Låta den bränna sönder vår hinna
Kyssa varandra inför ljuset

För vi är ok
Det blir bra
Nån dag nånstans

Sen drar vi en lina av våran hud
Knarkar varandras läppar
Skalar huden likt en apelsin

Och låter stjärnorna dö med oss
När vi drunknar i varandras armar
Där ute i evigheten




Fri vers av Tess74
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-22 18:13



Bookmark and Share


  aol
Så bra träffsäkert skaldat
2014-10-24

  stig wikman
UNDERBART IGEN.

KRAM FRÅN EN VÄN.
2014-10-23

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-10-23

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-10-23

  enmilia
Träffsäkert och vackert! Du inspirerar :)
2014-10-22

    ej medlem längre
Den här T!
är överväldigande..i text och form!
Den visar ju även det ostilta! det, man
drömmer om att läsa mellan raderna!!
Så himla bra!!!
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74