Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bekänner






Får jag bekänna för dig
Vad du vill höra
Ska jag viska orden i ditt öra

Eller tar du mig till Satan då
Låter mig bekänna inför honom
För att sedan klä av mig naken
Och penetrera min mänsklighet ur mig
Och lämna mig i våldet av hans skugga
Le åt mig när jag skriker
På knä

Snälla
Ta mig med till hemligheten
Så ska jag berätta allt
Om du lovar att inte skratta
Eller kyssa mig så där igen




Fri vers av Tess74
Läst 291 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-22 18:22



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBAR TEXT.

AV UNDERBARA DU .

KRAM å APPLÅD.

FRÅN LILLA MEJ.
2014-10-23

  Lars Hedlin
Bra textat!
2014-10-23

  Peter Olausson VIP
Mitt i smärtan denna styrkans skönhet - du kan skriva livet
2014-10-23

  Glitr
Skön virvel mellan tung text och lätta strofer!
2014-10-22

    ej medlem längre
Du skriver vackert!
2014-10-22

  mickech
Bedjande och ödesmättad tycker jag denna var.
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74