Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig. Som jag bryr mig om, som är lite ledsen nu


Kom till mig så ska jag berätta historier tills du somnar




Kom till mig
Lägg ditt ansikte i mitt knä
Låt mig stryka håret från din hud
Torka dina tårar
Som gömmer sig bakom ögonlocken

Hos mig behöver du inte dölja nåt
Hos mig kan du vara dig själv

Kom till mig
Lägg din sorg i mina armar
Låt mig vara den som får dig att le
Blåser värme över ditt hjärta
Som är det vackraste i hela dig

Hos mig behöver du inte vara rädd
Hos mig kan du andas

Du är för långt borta från mig
För långt borta för att jag ska kunna sträcka ut min hand
Nudda vid ditt ansikte
Och stryka din rygg

Du är för långt borta från mig
För långt borta för att jag ska kunna viska historier i ditt öra
Nudda vid din själ
Och sjunga tyst

Men du vet att jag är hos dig i tanken
Du vet att jag skedar dig
Håller dina fingrar i mina
Och kysser din nacke ömt















Sedan lyssnar jag när du somnar




Fri vers av Tess74
Läst 310 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-22 21:44



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket vackert och känslofyllt. Underbart.
2014-11-05

  Stigi Skog
Så ömsint och vackert, kan i andanom känna din mjuka hand och din andedräkt
2014-10-29

    Bo Malte
välkommen...
2014-10-28

  Magica VIP
Fint :)
2014-10-27

    Svarte Petter
Själv är jag varken känslig eller öm. Fast nog kan man höra när jag sover. Jag snarkar som djävulen själv på fyllan, har jag hört. Väggarna skakar, marken rämnar. Ibland vaknar jag upp flera hundra meter från där jag la mig... Men jag gillar verkligen texten. Applåd till dig!
2014-10-24

  Peter Olausson VIP
åh, ömsint, mjukt som en babykind!
2014-10-24

    Dan Myrbeck
Varma och fina ord.
2014-10-23

  Ponkla
Vemodigt hett skrivet!
2014-10-23

  Lars Hedlin
Mästerligt skriftar!
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74