Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En höstsonat.


Det blåser en kulen vind.

Ute är så kallt och det blåser en kulen vind
och i mitt hjärta ilar det kyligt.
Känns alldeles tomt inuti,
i mitt huvud ekar det lämnad ensam.
Jag gråter en stilla, tyst gråt
för mig själv.
Ingen ser mig, precis som
om jag vore osynlig.
Ser liksom rakt igenom mig,
precis som jag inte fanns.




Fri vers av Susa
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-23 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa