Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge upp en vän

Att ge upp en vän
Hur skulle jag kunna ge upp dig
Min bästa vän
Du skänker mig sådan tröst
Släcker min rastlöshet
Fyller min kropp

De säger att du dödar mig
Men jag har sett andra leva
med vänner som dig till gamla dagar
Hur skulle jag då kunna ge upp dig
Min vän
Min cigarett





Fri vers av hajjag
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-04-04 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag