Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan


längtan



jag längtar efter doften av din hud och

dina nässborrar nedborrade i min nackravin

flämtandes efter mera utav mina serotoniner

droppandes över dina darrande hudytor




dina fingertoppar genom mitt hårfäste när du

ännu en gång böjer dig fram och viskar lågmält

om hur du precis som mig inte får nog utav alla dessa

tonårskyssar



men du finns inte längre

du är

bara en dåtid som vill

bli

en ny framtid






Fri vers av Louisedottern
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-23 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern