Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppningsvis lär man sig av sina misstag

Jag sitter på vårens gungor
Och njuter av höstens regn

Vattendroppar rinner ner för kinderna
Men det är inte tårar, inte inatt

Bränner alla broar
Klipper alla band
Krossar alla fönster

Jag går genom staden
Och plockar ihop delarna av sommaren

Alla mina krossade delar
Bär jag i min famn
Och släpper taget
En del efter en

Sliter loss det som klamrar sig kvar
Allt ska bort
Jag andas in minnen
Och andas ut banden

Alla trådar släpper
Skriker ut smärtan

Det är dags att bygga nytt




Fri vers av Hecate
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-23 23:33



Bookmark and Share


    Omedvetandet
så inihelvetesbra!
2014-10-27

  Daniel_78 VIP
tycker om denna, både starka bilder och starka känslor.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Hecate