Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittut

 

Jag bär ett skal

som skadar mig

 

tynger mig ner i jorden

skaver där det gör som mest ont

 

det spricker långsamt

det är jag glad för

 

men jag bär det fortfarande

tappar en bit här och där

 

det finns något inuti

jag ser det mer och mer

 

tittut

 




Fri vers av Undine
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-24 10:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ;)
2014-10-24

  stig wikman
Fattar man noll
då kan det ses
som trams , men
inte annars .

KRAMÅAPPLÅD.
2014-10-24

  Kaptenlöjtnant
Trams
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine