Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bara kvinnor säga nej.. (2014)


Det ryker ur vår benaska nu
det var fint tills jag sa nej
det är för tidigt för oss sade jag
men inget hjälpte i vår kalvdans

du som var min förtrogna
du som valde att komma till mig
jag ville inte att du skulle äga mig
jag ville att vi skulle älska oss..




Fri vers av Järnkatten
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-24 19:49



Bookmark and Share


  dreamboat
Nej. Alla kan säga nej. Men varför säger dom ja..!
2014-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt och bra i din dikt...
gillar speciellt sista raden...
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten