Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen av kyssar i köket

vi är ensammare än vi tror.
precis så kall
som den här
oktoberkvällen
är verkliga livet
och så blåsigt.

den kroppstempererade tiden
är bara till låns
ropen i natten
är framför allt
våra egna vrål

jag är ensammare utan dig
men inte så ensam
som jag var då
när du inte förstod






Fri vers av enjolive
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-24 20:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
en av de bästa på känslan "ensamhet"
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive