Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tystnad kan upplevas.......nästan som att lyssna till..


Tystnaden talar sitt eget språk


Sökta ord lägger sig
de bara finns där
ingen vet
vart tystnaden
smyger sig in....

Lyssna nu!
tystnaden talar!

mellan raderna
guppar de
ett stim.....
som fort tar sig
förbi

tyst tyst, orden
finns där
som ett kall.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-04-04 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg