Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först då vet jag

Ser du mig bortom tårarna

bakom muren av längtan?

Bara du förstår varför

Vill du ha mig ändå?

 

När du ser konturen

pensla

använd fingertopparna

gräv djupt

mejsla om det behövs

 

Älskar du mig ändå?

lyft mig

håll mig

smek mig

först då vet jag




Fri vers av Connie
Läst 330 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2014-10-25 00:01



Bookmark and Share


  Proton
En vacker spegling av mitt nu.
2014-10-29

  Veven
Vackert. Blir särskilt berörd av andra stycket.
2014-10-29

  Anya VIP
Starkt och äkta i sin framtoning. Jag berörs starkt av mittenstycket:
pensla

använd fingertopparna

gräv djupt

mejsla om det behövs

Känns som om diktarjaget gör om sig till vem som bara för att bli älskad.

2014-10-29

  Irene Åberg
Bästa Connie
KÄRLEK till MER***1000%
SANN ÄKTA
Mitt Hjärta är Ditt
Ditt Hjärta är Mitt
gråten är min när
du gråter**LYCKA önskar jag ER BÅDA/KRAMAR***
2014-10-26

  Lars Hedlin
En stark känsla som berör!
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det är äkta kärlek om någon älskar mej för den jag är...berörande vackert...
2014-10-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Djupa tankar om jaget och kärleken. Berör i hjärtat.
2014-10-25

    ej medlem längre
Kontakten.
2014-10-25

  Fjäderpennan
Djupt, bedjande och berörande.....
2014-10-25

  Marita Ohlquist VIP
En text som berör!
Är jag värd att älskas som jag är?
2014-10-25

  Tobias Haglund
Fint och utmanande i betydelsen för relationskonfrontation.
2014-10-25

  WyS VIP
Berörande och längtansfullt!
2014-10-25

  Lehva VIP
Så längtansfullt och vackert. Utlämnande och vemodigt.
2014-10-25

  Popangelov VIP
Insiktsfullt om kärlek. Mycket fint.
2014-10-25

    Bo Malte
fint...
2014-10-25

    ej medlem längre
Riktigt vackert.

använd fingertopparna

gräv djupt

mejsla om det behövs

snyggt!


2014-10-25

  Kulkub
Texten berör!
2014-10-25

  Carina Bendix
Väldigt starkt och bra skrivet!
2014-10-25

  ULJO
Så berörande du skaldar och med så kärleksfull inlevelse
2014-10-25

  Ingrid Trolle
Berörande!
2014-10-25

    ej medlem längre
Så ömt och med sån inlevelse du skriver.
2014-10-25

  M M Mannheim VIP
Vem kan inte vilja det! Det måste du veta. Dina ord kan trollbinda vem som helst.
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie