Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite nonsens


RÅTTOR AV DAMM

Med nyfiken min
tittar de fram
mina små råttor av damm.

De är luriga och kluriga
och har många namn
Tussen, Totten, Trassel, Ludden,
å lille Lumpa.

Men värst av alla är Kludden
som sätter sig fast
på min strumpa.

De gömmer sig gärna i en vrå
rent å snyggt, tycks golvet bli då
men plötsligt driver de runt
och omger mig hängivet... osunt.

Ja mina råttor av damm... imellanåt
både bakåt å framåt, virvlar de fram.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-25 13:56



Bookmark and Share


    tatanka
Jättebra!
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Kul text!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP