Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Jag är inte kär i dig
Det bara glittrar till varje gång du ler

Jag är inte kär i dig
Det bara pirrar till när du är intill

Jag är inte kär i dig
Det är bara dina händer som är så mjuka

Jag är inte kär i dig
Även om du är det enda jag tänker på

Jag är inte kär i dig
Det är bara dina kramar som är så varma

Jag är inte kär i dig
Det är bara du som luktar så gott

Jag är inte kär i dig
Det känns bara så bra när jag är med dig

Jag är inte kär i dig
Även om vi har samma musiksmak

Jag är inte kär i dig
Inte än

Jag är inte kär i dig
Eller så är jag redan det




Fri vers (Fri form) av enklarader
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-26 09:40



Bookmark and Share


    Jenny C
Den här gillade jag! Tänker ofta så jag med; jag ska inte, men det är redan för sent. Gör sig fint i text!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader