Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muuttolintu


Pihlajapuun purppuran punaiset marjat

loistavat syksyisessä auringon paisteessa

Muuttolinnut hyökkäävät niiden kimppuun

silloin mieleni täyttyy haikealla ikävällä

Riipaisee syvältä kuin pieni kuolema

Pyhäpuu pihlaja saa aikaan

joka vuosi saman kaipuun









Fri vers av maija tuori
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-26 14:20



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Punaiset marjat
syksyn väriläikkä luonnossa,
tilhen jälkiruoka,
ketun hirvitys,
'gastronautti' tekee hyytelön!!
2014-10-26

  walborg
Ihania kuvia ja oikein kaunis teksti
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori