Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma punkter

Mitt skratt sitter fast i muskelknutorna

Axlarna och glädjen har stelnat


Dina magiska händer masserar

bortom mina gamla smärtor


Dina känslor flätas in

och andas med mig


Släpper fram blod och syrebubblor 

inne under mitt hårda skal


Skrattet som var bundet

kommer loss


Kvillrar under dina händer

Rör upp hela blodomloppet

 

Dina händer läser mig

en tsunami av uppdämd glöd

 

Vecklar ut mig

likt ett kärleksbrev

 




Fri vers av Connie
Läst 529 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2014-10-26 18:45



Bookmark and Share


  Den gröna tomaten
Vad vackert!
2014-11-05

  Glitr
Tjusigt och finstämt!
2014-10-30

  Veven
Härligt. Gillar särskilt de 2 sista raderna.
2014-10-29

  Angel of love
Skön och vacker känsla som sprider sig.
2014-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skön beskriven känsla...väldigt bra...
2014-10-28

    ej medlem längre
Åh, en förlösande ömhet så fint beskriven!
2014-10-28

    Dan Myrbeck
Härligt!
2014-10-27

  Lars Hedlin
Rakt rått naket! Gillas!
2014-10-27

  Petter Wingren
Fint explosivt bildspråk
2014-10-27

  Sanna Forsman
Fantastiskt Connie. Du berör och känslorna når hela vägen. Fint, stämningsfullt och kärleksfullt! :)
2014-10-27

    ej medlem längre
Helt underbart skönt skrivet.
2014-10-26

  Carina Bendix
Jättebra. Känslan kommer verkligen fram.
2014-10-26

  ULJO
Väldigt bra text detta
2014-10-26

  Solitaire VIP
Väldigt fint diktat
En lovsång till massören,
det är på tiden
att vi får en sån :)
2014-10-26

  M M Mannheim VIP
Vilken fin resa genom kroppens anatomi.
2014-10-26

  WyS VIP
Glädjeberöring!
2014-10-26

  Tobias Haglund
Verkligen fint! Bra gjort.
2014-10-26

  AstridElisabet
mycket fint!
2014-10-26

  Tuffeli
jättefint formulerat, bra!
2014-10-26

  i af apa
härligt så det känns...!
2014-10-26

    ej medlem längre
Avslappnat av masserandet...
2014-10-26

    AgnesKenshin
Vecklar ut mig

likt ett kärleksbrev
.... vackert avslut, kanske världens hittills bästa? :)
2014-10-26

    Bo Malte
snyggt Connie....
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie