Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oron

oron finns 

nära

otäckt nära

vill inte känna

vill inte ha 

oron

som stövlar in 

med blöta gummistövlar

rör omkring där den kommer åt

tillåter mig komma åt

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-27 17:33



Bookmark and Share


    Tollwut
Bra!
2014-11-26

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2014-10-27

    ej medlem längre
Låt den komma, titta sig omkring, och irra ut: den vill inte vara där den inte känner sig hemma.
2014-10-27

  Teresia Ridell
Känner väl igen mig i den känslan. Väl förmedlad !
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77