Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag åskstormen

Idag är jag åskstormen i min dröm
Den som var fångad mellan två kablar
som parallellt sträckte sig framåt
formade en slags räls
Stormen var färgad
som en smutsig nebulosa 
där blixtarna klingade i grönt, lila och rosa
Jag susar fram på denna lufträls
Maskineriet är väloljat
Jag slipade mina knivar i min sömn 
Hjärtat slår en fast bastakt
så det blir lättare för er att marschera 
efter min pipa
efter min jävla pipa för en gångs skull
Jag fyller i min bekymmersrynka
den som är som en ravin mellan mina ögonbryn
Jag välkomnar den, gör den till ett signum
Den är min krigsmålning idag
Jag sträcker på mina skulderblad
tills de når ut till fingertopparna
Jag glidflyger fram 
En harpya i åsknebulosan
Jag blottar mina vässade caniner 
Hör hjärtslagen
Hör dem för fan
BANG 
BANG
BANG
BANG
Jamais vu bryter av ett uttjatat tillstånd av déjà vù
Det är väl bara mänskligt att det skrämmer er




Fri vers (Fri form) av Naimelle
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-28 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naimelle
Naimelle