Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vän gav mig tillåtelse före sin död att publicera dessa ord ( ordagrant )


citerar en vän på Stockholms sjukhem




mitt liv väger
inte mycket,
som fågels ungefär;

det som syns utanpå
kan verka värdigt,
väcka respekt;

hur det känns inom mig
kan ingen ana




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tarantaran
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-29 12:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor sanning i denna! Bra framfört!
2014-10-30

  ULJO
Berörande läsning
2014-10-29

  anits VIP
Berör mycket!
2014-10-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berör...vilken ära att ha mött en sådan vis vän. Tack
2014-10-29

  Lena Själsöga Keijser
Tack
2014-10-29

  Yrre VIP
Berör!
2014-10-29

  louisegirl
Griper tag..<3
2014-10-29

  Ljusletaren
Vis var din vän/kram
2014-10-29

    ej medlem längre
Oerhört gripande..
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran