Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet efter jag såg ett foto på mamma som liten tös.. Känslostorm..


Även du har varit liten och haft drömmar

Som ett trollspö över tiden
Litet ansikte
Oskyldigt ovetande
Vad som komma skall

Min gråt
Över ett svartvitt fotografi

Önskar att den lilla
Fått ett annat liv

Mamma

Tänk att du också
Varit liten




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-29 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish