Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgyller

Ur stillheten
Vandrar hemliga drömmar
Lämnar dörren på glänt
Till ett äventyr




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-29 15:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt i känsla och ord!
2014-10-30

  Katinka VIP
Å så fin. Välkommen tillbaka!
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish