Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankspridd

Jag skopar ur månens silver
Slickar glass
Och matar stjärnorna
Med ljumma tankar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-29 15:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish