Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

Du gav
Din tid
Dina ord
Blev en rikedom
Att ösa ur
I svåra stunder
Tänk att
Du fortfarande lyser
Trots din frånvaro




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-29 15:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsla som består...
2014-10-30

  Johan-70
" Du lyser fortfarande
Trots din frånvaro.
Slutet ger hopp.
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish