Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan vingar

Jag ser
Att hon dansar lindans
Över himlavalvet
Ingen rädsla
Bor längre bort än
Vintergatan
Mörkret är inte längre mörkt
Skirt över universum
Ligger stjärnorna
Lyser
Över tomheten
Som sakta lämnar hennes bröst




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-29 17:20



Bookmark and Share


  Silverstripe
Fin och positiv!
2014-12-11

  axveronika
fin
2014-10-30

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-10-30

    ej medlem längre
Magnifik
2014-10-29

  Katinka VIP
Väldigt vacker bild..
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish