Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnedrad

Längs kanten
På en småsak
I ord
Vasst nekande
Ingen bekräftelse
Bara förödmjukelsen
Som ett ess
I din bakficka




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-29 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom!
2014-10-30

  aol
Starkt
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish