Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta

Som om stunden innan ögonblicket
Sår en ådra av tyst skönhet
Bilden som fastnar på näthinnan
Blir en målning i tusen färger
Där orden inte behövs
Så länge våra hjärtan talar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 203 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-29 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att få till ett nära förtroligt samtal med hjärtan som är samstämda, på samma våglängd - det måste vara unikt, måste vara sagolikt!
2022-07-31

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2014-10-30

  aol
Så sant och fint skaldat vännen,
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish