Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

umeå

solen har gått ner för flera timmar sedan
men på kolbäcksbrons femhundratrettio prakfulla metrar
lyser tusentals små lampor upp oktoberkvällen
umeälven är lugn idag och vattnet rinner sakta
den kyliga blåsten ger mej ont i öronen
femtio meter framför flanerar en äldre man
och flera hundra meter bort ser jag en gestalt
som lika gärna kan vara på väg bortåt som mot mej
det är svårt att inte älska Umeå
en tyst, grå, kylig, alldeles alldaglig onsdagskväll som denna




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere