Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna kärleken, kärleken, kär lek, lek...



Jag målar tavlor med min ångest, kladdar väggarna fulla av ditt röda och svarta. Dina ögon har lämnat mig, fyllt min benmärg med tomhet.

Håll om mig igen.

Jag lever med mardrömmar när dagen är ljus och på natten dör jag alltid om och om igen.

Hur förhålla sig till kärleken när åldern har levt ett liv utan närhet och hopp. Hur ska man förhålla sig till "när döden skiljer oss åt", när man aldrig haft något att skiljas ifrån, när närhet och ömhet har spolats bort på en öde strand, långt ifrån sunda värderingar och snäckskal.

Detta underverk som speglar så många liv, romantiska sekvenser av ögonblick, ett hopp som krymper efter varje år som går, hur ska man hitta kärleken som består, som varar, just så där när hjärtan smälter samman och endast lyckliga sekunder fyller ens inre för att senare krossas, gå sönder, smulas sönder för alltid...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-29 21:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner igen mig i känslan du avger i din text..Mycket bra framfört!
2014-11-08

  Lehva VIP
Så mycket smärta och hopplöshet i din text. Och jag har känt precis så...även om livet är annorlunda för mig idag...
Du beskriver det jag kände. Bravo.
2014-10-31

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-10-30

  M M Mannheim VIP
Vad mera kan jag som läser dina ord tillägga. Du har själv använt de ord som behövs till en dikt som berör.
2014-10-29

  anits VIP
Smärtsamt att läsa, en text som är många tankar.1
2014-10-29

  Chawa VIP
Smärtsamma ord strömmar längs avskildhetens och ensamhetens mörka väg...
2014-10-29

  i af apa
ja denna
kära lek...

känsligt
beskrivet...
2014-10-29

  Ronny Berk
så väl färgat i ord och bild ; den kära leken ...
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP